085 016002824 uur per dag

Tarieven

Tarieven voor een uitvaart in Lisse: Een uitvaart voor elk budget

De tarieven voor een uitvaart in Lisse zijn afhankelijk van uw wensen. Onyx Uitvaart verzorgt voor ieder budget een uitvaart. We hebben voorbeelden gemaakt van verschillende uitvaarten, van eenvoudig tot uitgebreid. Zo heeft u alvast een indicatie van de kosten.

Natuurlijk is het fijn tevoren te weten wat de kosten van de uitvaart zullen zijn. We kunnen een offerte voor u maken. Maar ook is het mogelijk dat we vrijblijvend bij u langskomen. We luisteren dan naar uw wensen. Geven uitleg waar nodig. Adviseren. En maken vervolgens een offerte.

Welkom met uitvaartverzekering

Bij Onyx Uitvaartondernemer Lisse betaalt u de kosten van de uitvaart vooraf. U kunt u met vrijwel elke uitvaartverzekering bij ons terecht. U kunt ervoor kiezen het bedrag zelf te innen, of ons te vragen dit voor u te verzorgen. De opbrengsten komen dan in mindering op de factuur.

Vaak staat op de polis van de uitvaartverzekering een telefoonnummer dat u moet bellen bij overlijden van de houder van de polis. U hoeft echter de uitvaart niet te laten uitvoeren door de organisatie bij wie u verzekerd bent. U kunt met uw uitvaartverzekering bij elke uitvaartondernemer in Lisse terecht! U kunt daardoor goedkoper uit zijn, ook als u een naturapolis heeft. Voor het verschil tussen een naturapolis en een kapitaalpolis bekijkt u onze pagina over uitvaartverzekeringen.